18,05,2024

Rruga që do të lidhë veriun e Shqipërisë e Kosovën me aeroportin “Nënë Tereza” dhe Portin e Durrësit

Must Read

Është publikuar videoprojekti i rrugës së re Thumanë-Fushë Krujë-Kashar.
Kjo rrugë, sipas këtij videoprojekti, do të ketë 14 nënkalime, 34 rrugë dytësore, 12 ura dhe 3 mbikalime dhe do të lidhë veriun e Shqipërisë e Kosovën me aeroportin “Nënë Tereza” e me Portin e Durrësit.
Ajo tanimë është në fazën finale të përgatitjes për zbatim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjobë ndaj dy shoferëve që bënë gara të shpejtësisë në Ferizaj

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj, me datën 17.05.2024  rreth orës 21:00 në rrugën’’Driton Islami’’ në Ferizaj ka...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img