20,05,2024

Reçica: Përqendrimi i Qeverisë së Kosovës do të jetë në Ferizaj

Must Read

Deputeti Elmi Reçica pas kuvendit zgjedhor të Rinisë Demokratike I cili është mbajtur sot në Ferizaj, së bashku më zëvendës kryeministrin Enver Hoxhaj dhe kryetarin e Ferizajt Agim Aliun kanë pasur edhe një takim jo zyrtarë në Ferizaj.
Por si duket edhe në këtë takim është biseduar për angazhimin e Qeverisë së Kosovës në Ferizaj.
Këtë e ka bërë të ditur përmes rrjetit social deputeti Reçica. diçka
“Përqendrimi i Qeverisë së Kosovës do të jetë në Ferizaj” ka shkruar Reçica.
Ndryshe sipas deklaratave të qeverisë komunale nga Qeveria e Kosovës pritet që të financohen shumë projekte në të mirë të qytetarëve të Ferizajt.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img