03,12,2023

Ramazani boshatis plazhet e Strugës e Ohrit

Must Read

Largimi nga plazhi, edhe pse gjatë ditëve të kaluara nuk kishte ndonjë vërshim të theksuar, me përjashtim të ekskursioneve të shkollave nga mbarë Maqedonia, i ka hequr qytetit gjallërinë e zakonshme, raporton agjencia e lajmeve INA.

Siç është e njohur, sipas kalendarit islamik, muaji i shenjtë i Ramazanit, lëviz çdo vit. Viti sipas kalendarit islamik (që është vit me 12 muaj lunarë), ka 354 ditë (për dallim nga kalendari gregorian që ka 365 ditë).

Pra rrjedhimisht, secilin vit, festat e shenjta islame lëvizin për 11 ditë sipas kalendarit gregorian./ lajmi.net

The post Ramazani boshatis plazhet e Strugës e Ohrit appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img