20,02,2024

Qytetarët ankohen për fatura të dyfishuara nga KEDS-i

Must Read
KEDS

Shumë konsumatorë janë drejtuar dyerve të KEDS-it, pasi që faturat e energjisë për muajin e fundit janë dukshëm më të larta se sa ato të muajit paraprak.

Qytetarët e kontaktuar nga gazeta “Zëri” thonë se me gjithë shfrytëzimin e paktë të energjisë, gjatë këtij muaji, faturat u kanë ardhur shumëfish më shtrenjtë se muajve të kaluar.

Ata akuzojnë KEDS-in se sa herë aplikohen tarifat dimërore faturat janë marramendëse.

Por, në anën tjetër zyrtarë të KEDS-it kanë mohuar një gjë të tillë.

Azem Hajdini nga Prishtina ishte drejtuar kah distribucioni i KEDS-it për të bërë një ankesë.

Ai thotë se fatura e fundit e muajit tetor i ka ardhur shumëfish me e shtrenjtë se e muajit të kaluar. Ai akuzon KEDS-in se i ka dërguar faturën paushall duke e ngarkuar atë me një çmim më të lartë se sa që ka shpenzuar.

Ai thotë se fatura e muajit tetor i ka ardhur 74 euro, përderisa muajve të kaluar kishte paguar rreth 30 euro.

“Nuk kam qenë në shtëpi në momentin kur punëtorët e KEDS-it kanë ardhur që të lexojnë orën, se ata asnjëherë nuk tregojnë se kur vijnë pasi që ora gjendet jashtë objektit ku banoj. Muajin tetor fatura më ka ardhur 74 euro, përderisa muajve të kaluar fatura nuk më ka ardhur më shumë se 30 euro. Sipas një llogaritjeje që e kam bërë ka dalë se fatura e një njehsori është tri herë më e shtrenjtë se që kam shpenzuar. Kjo nuk është në rregull, prandaj edhe e bëra një ankesë. Më thanë se do ta shqyrtojmë këtë ankesë edhe një herë, por ky është një lloj maltretimi, se mund të dërgojnë fatura paushall” ka thënë ai.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img