16,04,2024

Qeveria për një vit shpenzoi afër 12 milionë euro për automjete

Must Read

unnamed

Vitin e kaluar Qeveria kishte shpenzuar 184.8 milionë euro për mallra dhe shërbime. Në këtë shumë përfshihen shpenzimet e udhëtimit, derivate, shërbimet e telefonit, pajisjet me mobile dhe të tjera.

Sipas raportit të Ministrisë së Financave, del se në vitin 2015, Qeveria ka shpenzuar 10 milionë e 749 mijë euro për udhëtime, ndërsa për derivate kanë shpenzuar 19.6 milionë euro. Pajisje për mobilje dhe pajisje janë shpenzuar 5.7 milionë euro. Kurse, për objektet që i ka me qira ka shpenzuar 7.6 milionë euro.

“Mallrat dhe shërbimet e paguara gjatë vitit 2015 janë në shumën prej 184,828,000 euro. Kjo ka përfshirë 181,292,000 euro nga fondi i përgjithshëm dhe 3,535,000 euro nga grantet e përcaktuara të donatorëve. Në këtë shpalosje nuk janë të përfshira shpenzimet nga pagesat direkte të Bankës Botërore, shpenzimet e udhëtimit 10,749.000 milionë euro. Derivate dhe lëndë djegëse 19,628. milionë euro”, thuhet në raportin e shpenzimeve të Qeverisë për vitin 2015.

Sipas raportit, në vitin 2015 shpenzimet kapitale gjatë vitit 2015 ishin në shumë prej 407,926,000 euro, duke përfshirë 403,851,000 euro nga fondi i përgjithshëm dhe 4,075,000 euro nga grantet e përcaktuara të donatorëve.

Tek investimet duket që Qeveria as vitin e kaluar nuk ka kursyer, ajo ka shpenzuar 11,516.000 automjete transporti, ndërsa, për ndërtimin e rrugëve ka shpenzuar 237,605.000 euro./kp

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Ishte në kërkim nga policia, arrestohet 25-vjeçari në Ferizaj

Një 25-vjeçar është arrestuar ditën e hënë në Ferizaj, i njëjti ishte në kërkim nga policia. L.Q ishte i kërkuar me...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img