04,03,2024

Qeveria e pafuqishme kundrejt Gjuriqit (Video)

Must Read

gjuriq-amendamenti-shtes-euml-n-euml-kapitullin-35-detyron-serbin-euml-t-euml-njoh-euml-kosov-euml-n_hd

U bë buj e madhe kur Ministria e Punëve të Jashtme ua ndaloi hyrjen në Kosovës zyrtarëve nga Serbia.

Nga kjo ministri hyrja në territorin e Kosovës ia ndalua edhe drejtorit të të ashtuquajturës Zyrë për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq.

Por atë nuk e ka penguar asgjë që sot të vizitojë veriun e vendit.

Me të ishte edhe zëvendëskryeministri i Kosovës, Branimir Stojanoviq dhe ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Mariq.

Gjuriq ka thënë se për qëndrimin në Kosovë i ka lajmëruar përfaqësuesit ndërkombëtarë. Ai pretendon se po sillet krejtësisht ndryshe nga ata që mendojnë se mund të flasin gjuhën e urrejtjes, gjuhën e konfliktit dhe gjuhën e krijimit të problemeve në Kosovë.

“Unë jam në Kosovë, po e kryej punën time normalisht. Është në interesin tonë që këtu të krijojmë kushte për jetë për popullin tonë, askënd nuk e pengojmë, duam bashkëpunim, si dhe jetë normale për të gjithë që jetojnë këtu”.

Në Leposaviq ai ka ndarë ndihma për bujqit e kësaj anë, atyre ai u premtoi Qeveria e Serbisë, në vitin 2016 do të sigurojë subvencione për ta.

Kronika nga Tribuna Channel.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NSC3aKrvHyE?feature=oembed]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img