29,09,2023

Punimet në rrjet. Këto pjesë të rajonit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës deri në pesë orë dy ditët e ardhshme

Must Read

12.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bibaj, Muhaxherët e Talinovcit, Sazli, Papaz, Rahovic, Mirosal, Pojasisht dhe Sazli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera  me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV  Shtimja (kodi: 41046003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve riparimi i shtyllës.

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Astrtit Bytyqi (kodi: 40000032)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rr. Hasan Prishtina, Astrit Bytyqi, Halim Spahija, Marie Kraja, Gazmend Zajmi, Vëllezërit Gërvalla, Zenun Beqa, 28 Nëntori,  Emin Duraku dhe  Ali Shefik Spahiu.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

13.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Doganaj(kodi: 40042004)  prej orës  10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçueseve dhe  izolatorëve.

2.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja:   Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbahet Akademi solemne e Koncert Memorial në nderim të Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj

Mbrëmjen e sontme tek Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Ferizaj, është mbajtur akademi...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img