18,05,2024

Punëtori rrezikon jetën, ecën pa pajisje mbrojtëse në lartësi (Video)

Must Read

Ai ecën në lartësi në kranin shumëmetërsh dhe nuk ka masa mbrojtëse.
Në video shihet se si një punëtor rrezikon jetën pa pajisjet adekuate në kranin shumë metërsh. Ngjarja ka ndodhur në në një vend punishte në “Kodrën e Diellit” në Prishtinë.
Brenda shtatë muajsh shatë punëtore fizikë kanë humbur jetën në vendin e tyre të punës.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Gjobë ndaj dy shoferëve që bënë gara të shpejtësisë në Ferizaj

Policia Rajonale e Komunakacionit Rrugor në Ferizaj, me datën 17.05.2024  rreth orës 21:00 në rrugën’’Driton Islami’’ në Ferizaj ka...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img