19,06,2024

Publikohen rezultatet për kandidatët që kaluan testin në FSK

Must Read

Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë publikuar listën e kandidatëve të cilët kanë kaluar fazën e parë të testimeve në konkursin publik për rekrutimin e rekrutëve (OR1), ushtarëve që do të shërbejnë në komponentën aktive të FSK-së.

Shtetasit e Republikës së Kosovës të cilët konkurrojnë mund të pranohen në Forcën e Sigurisë së Kosovës pasi të kenë plotësuar kërkesat dhe kriteret e përgjithshme të përzgjedhjes. Pranimi në FSK konfirmohet pas përfundimit të trajnimit bazik dhe gjatë kësaj kohe kandidatët do të cilësohen si rekrutë (OR1). Pas përfundimit të trajnimit bazik rekrutët marrin gradën e ushtarit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img