17,07,2024

Për të mbajtur familjen, pensionisti del në rrugë për të kërkuar punë krahu (Video)

Must Read

ilaz-bajra-780x439

Sipas Bankës Botërore, Kosova vazhdon të përballet me normat të larta të papunësisë dhe varfërisë.

Pasi që ka punuar 40 vite në minierën e Trepçës, Ilaz Bajra tashmë është pensionist. Në kushte normale ai do duhej të kalonte pleqërinë duke pushuar. Por, atij i duhet të dal për çdo ditë në njërën nga rrugët e kryeqytetit, afër Stacionit të Trenit, për të kërkuar punë krahu.

E bënë këtë ngase asnjë nga shtatë anëtarët e familjes së tij nuk punon. /Tribuna Channel/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WPBU00T3UuM?feature=oembed]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img