28,09,2023

Pas Komunës së Ferizajt, edhe FC Ferizaj pret bashkëpunim me Cedar Falls të shtetit të IOWA-s në SHBA.

Must Read

Ferizaj sot lidhi edhe zyrtarisht bashkëpunim në fushën e kulturës, sportit, ambientit, trashëgimisë kulturore, zhvillimit, arsimit dhe shëndetësisë me Cedar Falls të IOWA-s.

Në kuadër të kësaj, u zhvillua edhe një takim me zyrtarët amerikan të këtij shteti, ku u dakordua të hapen shtige konkrete të bashkëpunimit.

FC Ferizaj falënderon Shtetet e Bashkuara të Amerikës që përveç ndihmave të vazhdueshme në politikën e jashtme, tashmë po e fillon një bashkëpunim edhe në fushën e sportit.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img