28,09,2023

Pakistani ngrit komision të lartë pas skandalit të “Panama Papers”

Must Read

7d430345-3d93-49a2-a753-5c2f241d2f95-690x380 (1)

Kryeministri i Pakistanit, Nawaz Sharif, e ka ngritur një komison të nivelit të lartë të kryesuar nga një gjykatës i pensionuar në Gjykatën e Lartë, për të hetuar dyshimet se familja e tij ka lidhje me kompanitë offshore.

Opozita në Pakistan ka bërë thirrje për një hetim më të detajuar pas zbulimit të skandalit “Panama Papers”, transmeton Klan Kosova.

Të hënën një nga djemtë e Sharif, kishte thënë se të gjitha bizeneset familjarë janë legale dhe që ata nuk kanë bërë asgjë gabim.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img