17,07,2024

O’Connelli: Kosova meriton sistem partiak të hapur

Must Read

Këto komente O’Connelli i bëri përmes një postimi në Facebook.

Postimi i plotë:

“Në një demokraci të konsoliduar, partitë politike luajnë një rol qenësor. Ato janë mekanizëm për të përfaqësuar vullnetin e popullit dhe për t’a kthyer atë në politikë praktike. Kosova meriton një sistem partiak që është i hapur, transparent, i përgjegjshëm dhe i përgjigjet nevojave të qytetarëve. Kështu që unë jam duke kaluar pjesën më të madhe kësaj jave duke u takuar me kolegët nga Westminster Foundation for Democracy(WFD), me partitë politike të Kosovës për të diskutuar se si Mbretëria e Bashkuar dhe WFD mund të ndihmojnë partitë e Kosovës për t’i plotësuar nevojat e demokracisë së Kosovës”(sic.).

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img