07,12,2023

Obiliqi proteston kundër ndotjes nga KEK-u

Must Read

13078060-10209004567461995-1891934355-o

Qytetarët e Obiliqit kanë protestuar sot para komunës duke kërkuar miratimin e Ligjit për Obiliqin, me anë të së cilit parashihet rregullimi i infrastrukturës dhe kushteve jetësore duke filluar me ajrin, ujin dhe tokën që ndotet nga KEK-u.

Kryetari i Obiliqit Xhafer Gashi i cili ka marrë pjesë në protestë ka kërkuar edhe largimin e drejtorit të KEK-ut Arben Gjuka, si dhe të gjithë punëtorëve që janë nga vendet e tjera të Kosovës pasi që sipas tij po i lënë vendasit pa punë.

Protesta në Obiliq është organizuar në Ditën Ndërkombëtare të Tokës.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img