03,06,2023

Nisma :Duhet alternativë

Must Read

nisma-681x681

Nisma ka konfirmuar pjesëmarrjen e saj në protestën e 14 majit, por mendon si Vetëvendosje për krijimin e një alternative të përbashkët, duke e konsideruar si të vetmen zgjidhje, transmeton QdheQ.

“Duhet bashkim të tërë spektrit opozitarë dhe shoqërisë civile”, tha Limaj.

Duket që zgjidhje e vetme është krijimi i një alternative të përbashkët, bashkë me shoqërinë civile

- Advertisement -spot_img
Të fundit

 I mituri në Ferizaj theret me thikë në kokë, i dyshuar një moshatar i tij

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur dje në fshatin Mirash të Ferizajt, ku një person i mitur ka mbetur...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img