02,12,2023

Nikoliq: BE-ja të sqaroj nëse njohja e Kosovës është kusht

Must Read

01-Tomislav-Nikolic-780x439-750x375

Presidenti i Serbisë, Tomislav Nikoliq, ka deklaruar se shpesh ka kërkuar nga përfaqësuesit e Bashkimit Evropian që të deklarohen nëse në fund të procesit të integrimit Evropian, Serbinë do ta presë kërkesa për njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Sipas Nikoliq, do të ishte mirë që BE-ja të deklarohet për këtë, në mënyrë që të shohin edhe disponimin e qytetarëve.

Nikoliq ka përsëritur para mediave greke, se nuk ekziston kurrfarë mundësie që Serbia të njoh pavarësinë e Kosovës, qoftë edhe nëse rrezikohet hyrja e saj në Bashkimin Evropian.

Ai ka shtuar se BE-ja duhet të sqarohet, nëse qëllimi i saj është që Serbia të bëhet anëtare e BE-së.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img