21,05,2024

Nesër protestë paralajmëruese në Trepçë

Must Read

Këshilli i Përgjithshëm i Sindikatave të Trepçës ka paralajmëruar për nesër një protestë që synon sensibilizimin e organeve kompetente të Kosovës për realizimin e kërkesave të parashtruara nga minatorët.
Minatorët “do të mbajnë protestë paqësore paralajmëruese, qëllimi i së cilës është sensibilizimi për realizimin e kërkesave të minatorëve të Trepçës drejtuar organeve kompetente të Kosovës” thuhet në njoftim.
Protesta njëorëshe do të mbahet nesër nga ora 11:00 deri 12:00.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img