21,05,2024

Në Prishtinë shkaku i ashensorit fëmijët ndalen nga shkolla

Must Read

Komuna-e-Prishtines-001-e1459589801928-1900x700_c

Nga shtëpia del rrallë, e në shkollë nuk shkon më.

Liburnin 10 vjeçar e ka detyruar të qëndrojë brenda banesës, mungesa e ashensorit, njofton Klan Kosova.

Në fakt lifti, ekziston por ai është jashtë funksionit për një kohë të gjatë, dhe kësisoj nga kati i shtatë vogëlushi,  nuk mund të zbritet më në krahë.

Kështu, gjyshja, thotë se kjo dhe prindërit e Liburnit, e kanë vetëm një dëshirë.

Telashe të mëdha kanë edhe të moshuarit.

E një përfaqësuese e banorëve, thotë se në këtë ndërtesë të lagjes Dardania, nuk është problem vetëm ky ashensor.

Por problemit të këtyre banorëve, zgjidhje po u premton , Drejtori i Shërbimeve Publike, Gent Begolli.

Ndërkohë, ky rregullim ashensori, do të respektojë lejet e banorëve të kateve 2, 4 dhe 6, që për shkak se i posedojnë të gjitha banesat, i kanë mbyllur daljet e hyrje në lifte.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img