26,02,2024

Në këto rajone nesër s’ka rrymë

Must Read

Nderprerja-e-energjise-elektrike-650x358

KEDS njofton se për shkak të punimeve të planifikuara me qëllim të përmirësimit të rrjetit të furnizimit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas KEDS, reduktime të energjisë elektrike nesër do të ketë në rajonin e Gjilanit, Prizrenit, Ferizajt dhe Prishtinës, raporton lajmi.net

Lexoni të plotë komunikatën e KEDS-it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Gjilan

1.

Më 19.04.2016  ( e martë )  në  TS 35/10 kV Lladovë  do të shkyçet:

  • LP 10 kV Budrika (Kodi: 61066004) nga ora  10:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS (Pompa – Livoq i Ulët dhe Mulliri Cërnicë ), Fabrika e Radiatorëve – Budrikë, Budrika e Ulët, Partesh, Fabrika e Baterive – Partesh, Nasalë.

  • LP 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) nga ora 12:00 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lladovë, Zhegër, Terziq, Pidiq, Dragibac, Çelik, Shurdhan, Dunav i Ulët dhe i Epërm, Stançiq, Selishta dhe Godeni.

  • LP 10 kV Fab. Radiatorëve (Kodi: 61066011) nga ora 14:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Radiatorëve – Zhegër.

 

2.

Më 20.04.2016  ( e mërkurë )  në  TS 35/10 kV Lladovë  do të shkyçet:

  • LP 10 kV Mulliri (Kodi: 61066012) nga ora  10:00 deri në orën 11:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Privat – Mulliri Lladovë.

  • LP 10 kV Llashtica (Pasjani) (Kodi: 61066013) nga ora 12:00 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Privat Bazeni, Llashticë, Pasjan, Burincë, Muçibabë dhe Lipovicë.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuar nga ekipet e KEDS-it, shqyrtimi i mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV.

Prizren

1.

Më 19.04.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Prizreni III do të shkyçet:

  • LP 10 kV Lakuriq IV (Kodi 30032014) prej orës 11:30 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  rrugët: Salajdin Braha, Sylejman Rrotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti dhe lagjja Lakuriq.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, aftësimi i ndërprersit 10 kV.

Ferizaj

1.

Më 19.04.2016 ( e martë )  në  TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

  • LP 10 kV QMI 1 (Kodi:41000011) prej orës 06:00 deri në orën 08:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komercial ( përgjatë magjistrales ), QMI, Baki, Mulliri Rama Komerce dhe Lagjja Marigona.

 

Shkyçja bëhet për shkak realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e punëkryersit Elektra në bazë të pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Më 19.04.2016 ( e martë)  në TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të shkyçet:

  • LP 10 kV Vragolia (Kodi:15018007)    prej orës 11:00 deri në orën: 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragolia, Henci, Batusa, Miradi e Poshtme (një pjesë), Lagjja 29 (Fushë-Kosovë), Kompania “BITEX”, “AGROUNIONI”,  “Dilloni Benz”, “VERA Petrol” dhe Servisi i Gjeneratorëve.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit  të punimeve të planifikuar nga ekipet e KEDS-it , Revizionit të matjeve në kthinën 35 kV të transformatorit energjetik T3 ana 35 kV dhe 10 kV.

2.

Më 19.04.2016 ( e martë )  në TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të shkyçet:

  • LP 10 kV Bardhi i madhë (Kodi: 10012007)    prej orës 09:00 deri në orën 12:00 prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: mbrapa Hekurudhës (Fushë- Kosovë ), Kuzmin dhe Bardh i Madh (Bellaqevc).

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuar nga e  nënkontraktorit të KEDS-it , Projekti i KEDS në LP 10 kV.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Alma Loki mposht serben Milosevic dhe bëhet kampione e Ballkanit në karate

Karateistja jonë, Alma Loki, fitoi medaljen e artë në Kampionatin Ballkanik të mbajtur në Podgoricë, disiplina e katave. Edhe një...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img