Ferizaj

Në këto pjesë të rajonit të Ferizajt do të ketë ndërprerje të rrymës nesër


Publikuar më:


22.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Ferizaj III   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes  (Kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri ora  15:00.

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) nga ora 10:00 deri ne ora- 15:00.

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Gypave (Kodi: 40041008) nga ora 10:00 deri ne ora- 15:00.

Vendet: fabrika e gypave

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/20kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Komogllava   (kodi: 40000009) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 14:30-15:00

Vendet: Komogllava, Gërrlica…,

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/20kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Pa tensioni do te mbesin TS nga ora 09:00 deri ne ora 15:00

NS 10/0.4kV ESKAVATORI SH.P.K.  Haziz Rysha me kodi(40000009243)

NS 10/0.4kV TS-Restorant Kulla  me       kodi(40000009209)

Vendet: Eskavatori dhe restoran kulla

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

To Top