Lajme

Në këto barnatore mund të shërbeheni sonte gjatë orës policore (Dokument)


Publikuar më:


Qeveria e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka marrë vendim për ndryshimin e orës policore për lëvizjen e qytetarëve dhe automjeteve.

Në po këtë vendim të Qeverisë specifikohen dhe barnatoret të cilat do të punojnë edhe gjatë kohës së orës policore.

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar listën e barnatoreve nëpër të gjitha qytetet e Kosovës të cilat do të punojnë .

Barnatoret kujdestare çdo ditë do të ndërrohen dhe listat do të publikohen nga Ministria e Shëndetësisë.

Deri më tani në Kosovë janë shfaqur 90 raste pozitive me Koronavirus. Një burrë i moshës 82 vjeçare ka vdekur.

Institucionet shëndetësore në Kosovë kanë njoftuar se deri më tani 2 persona janë shëruar.

To Top