02,12,2023

Ndërprerje dymujore e qarkullimit të trenave Shkup-Beograd

Must Read

treni

​Numri internacional i trenave në relacionin Beograd – Shkup dhe anasjelltas, nga nesër deri më 18 qershor nuk do të qarkullojë, njoftoi Hekurudhat e Maqedonisë Transport AD Shkup.

Ndërprerja dymujore e qarkullimit të trenave ishte për shkak të kryerjes së punimeve të ndërtimit në linjën hekurudhore në territorin e hekurudhave të Serbisë, seksioni Nish – Preshevë – kufiri shtetëror i Republikës së Maqedonisë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img