22,02,2024

Mustafa: Jo zgjedhjet e Serbisë në Kosovë, vetëm po grumbullohen votat

Must Read

isa_mustafa19_656932

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka komentuar mbajtjen e zgjedhjeve serbe, duke thënë se nuk kanë marrëveshje të veçantë me Serbinë, por e kanë autorizimin e OSBE për grumbullimin e votave.

“Nuk flitet për zgjedhje klasike por vetëm një grumbullim të votave dhe ne e kemi realizuar këtë të drejtë, prandaj OSBE do të grumbullojë votat këtu, por ato nuk numërohen në Kosovë”, tha kryeministri Mustafa.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img