13,06,2024

MSA i bënë bashkë pozitë e opozitë (Video)

Must Read

ccedil-far-euml-pritet-t-euml-b-euml-j-euml-vlan-i-pas-refuzimit-t-euml-jahjag-euml-s_hd

Përkundër dallimeve,  akuzave e ndarjeve mes tyre, opozita e pozita, më në fund u bënë bashkë rreth një tavoline.

Ndonëse e ndanë të njëjtën hapësirë, mes tyre qëndroi shefi i Zyrës së BE-së në Prishtinë,  Samuel Zhbogar.

I pari e morri fjalën kreu i Qeverisë, Isa Mustafa i cili nuk harroj t’i përshëndes të pranishmit përfshirë këtu edhe liderët opozitar.

Ai theksoj nevojën e unitetit për të quar para proceset siç është MSA-ja. /Tribuna

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RtwJU7pPrLw?feature=oembed]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në 25 vjetorin e çlirimit të Ferizajt mbahet ekspozita me fotografi “Gratë në rrugën e lirisë”

Gratë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, trimëreshat, heroinat e luftës për liri, gratë e lirisë - në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img