20,02,2024

Mishçeviq: Ata që kryen krime, duhet dënuar (Video)

Must Read
Tanja Mishçeviq

“Më lejoni t’ju them që unë kam qenë një pjesëmarrëse e fuqishme e Lëvizjes Qytetare gjatë viteve të 90-ta dhe fuqishëm kam përkrahur apo mbështetur idenë që krimet e luftës duhet të ndiqen penalisht pa marrë parasysh kombësinë e askujt”, tha Mishçeviq.

Ajo tha se ata që kanë kryer krime të luftës duhet të ndiqen penalisht qoftë nga gjykata vendore qoftë nga ato ndërkombëtare.

“Ata që kanë kryer krime të luftës ata që kanë emra, dhe ata që duhet të ndiqen penalisht, qoftë nga gjykata vendore apo ndërkombëtare apo gjykatat e financuara nga ndërkombëtarët, qoftë Tribunali i Hagës apo Gjykata e sapothemeluar për krimet që janë kryer në Kosovë”, tha Moshçeviq.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Diskutohet orari i barnatoreve për qytetin e Ferizajt

Sot është mbajtur konsultimi publik për plotësim-ndryshimin e Rregullores për caktimin e orarit të punës së veprimtarive afariste dhe...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img