04,03,2024

Minxhozi: Shqiprarët  më të interesuarit në Ballkan për zgjedhjet në Amerikë

Must Read
Qemal Minxhozi

“Është një interesim i jashtëzakonshëm dhe më i madhi në Ballkan”.

“Është vështirë të flasim për rezultatin, por njerëzit janë të pirur drejt Hillary Clinton”.

“Gara është garë dhe duhet të presim për të parë se kush do të fitojë. Çka vërehet se kjo garë është shumë transparente”, ka thënë Minxhozi në organizimin e Ambasadës së Amerikës dhe Klan Kosova.

“Shqiptarët janë më tepër të interesuar se çka po ndodh sot atje, pasi Amerika i ka dhënë shumë kombit shqiptar, Shqipërisë dhe Kosovës”

Minxhozi ka përfunduar duke thënë se te Amerika shqiptarët shohin të ardhmen, progresin dhe sigurinë.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img