04,03,2024

Mesazhi i vajzës që vdiq në trafik shkaku i telefonit (Video)

Must Read

“Të dashur nënë dhe baba

Fjalët nuk mund të përshkruajnë se sa keq ndihem që ju lashë në këtë mënyrë. Ju më keni rritur mirë. Ju më keni mësuar të jem më e mençur se kaq. E kam pasur gjithë jetën përpara: kolegjin, karrierën, familjen time….

Unë ju kam injoruar juve. Kam zgjedhur të vozis duke u marrë me gjëra tjera, dhe kjo më kushtoi kaq.

Më kushtoi me jetën time. Nënë, baba, gjithmonë do t’ju dua dhe do të kujdesem për ju, por unë kam nevojë që ju të bëni diçka “Paralajmëroni të tjerët për rrezikun e vozitjes duke u hutuar me gjëra të tjera…  /Lajmi.net

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img