22,06,2024

Mediet serbe publikojnë të pavërteta për Kosovën (Video)

Must Read

beogradi-10-milion-euml-euro-p-euml-r-asociacionin-e-komunave-serbe_hd

Mënyra e raportimit të medieve serbe për Kosovën ishte temë diskutimi në panelin e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike. Gjatë këtij diskutimit panelistët shfaqën kritika karshi medieve në Beograd, e specifikisht për mënyrën se si i qasen ato dialogut Kosovë-Serbi.

Ana Maria Enche nga Grupi për Studime Politike dhe Juridike tha se kanë bërë hulumtime për mënyrën e raportimit të medieve serbe për dialogun Kosovë Serbi.

Profesori i Shkencave Politike dhe analisti i marrëdhënieve Kosovë-Serbi Behlul Beqaj, ka thënë se në mediet serbe ka shumë censurë dhe se ato kanë mbetur në shërbim të shtetit.

Kurse, Budimir Niçiq nga Qendra e medieve ne Çagllavicë, ka thënë se është i pakënaqur me raportimet në mediet dhe se Prishtina po i bllokon proceset të cilat po i kalojnë serbët.

Për më shumë ndiqeni kronikën e përgatitur.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PlgrF1ZOKjI]

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img