18,06,2024

Lëngu i boronicës lufton infeksionet

Must Read

Pirja e lëngut të boronicës mund të ndihmojë në kurimin e infeksionit të traktit urinar tek femrat. Shkencëtarët që kanë arritur në këto përfundime kanë thënë se infeksioni i traktit urinar, është infeksioni më i zakonshëm bakterial tek femrat, ku 6 në 10 femra preken së paku një herë gjatë jetës së tyre.

Sipas shkencëtarëve, antibiotikët që merren për kurimin e infeksionit, në masë të konsiderueshme, nuk këshillohen pasi bakteret krijojnë imunitet ndaj tyre.

Sipas shkencëtarëve, përdorimi i lëngut të boronicës ul deri në 40 për qind nivelin e infeksionit.

Por, sipas tij, boronica nuk duhet konsumuar vetëm kur keni infeksion, por studimet kanë treguar se është e preferueshme që ajo të konsumohet gati çdo ditë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Aliu: Nënkalimi për vetura dhe këmbësorë tek Stacioni i Policisë, tashmë ka mbyllur gjysmën e punimeve

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë të ditur se nënkalimi te stacioni i Policisë për vetura...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img