19,04,2024

LDK kërkon rezultate të shpejta të autopsisë së Deharit

Must Read

Ai duke ju shprehur ngushëllime familjeve ka thënë se puna profesionale bënë që ketë sa më pak mundësi nga kushdo qoftë që ky rast përdoret për qëllime tjera.

“Rastet të tilla janë të rënda dhe është përgjegjësi e organeve kompetente të zgjidhet. Askush nuk ka interes që të mos dal e vërteta. E vërteta do të ngarkojë me përgjegjësi të gjithë atë zinxhir. Në emër të grupit parlamentar të LDK-së kërkojmë që të priten rezultatet e hetimeve”, ka thënë Beqiri. /lajmi.net

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim në Zhvillimin Rajonal

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, dhe ministri i Ministrisë të...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img