21,05,2024

Ky shtet evropian prosteton kundër orarit të punës 12 orë

Must Read

Rreth 100,000 vetë kanë protestuar sot në Vjenë kundër orarit të ri të punës, që qeveria austriake ka ndërmend të ofrojë dhe mund të jetë deri në 12 orë në ditë.
Bashkimi i Sindikatave Austriake, pavarësisht fillimit të pushimeve verore në shkolla, arriti të mobilizojë një numër të madh njerëzish që u ngritën kundër qëllimit të qeverisë.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Caktohen dy ditët se kur do të mbahet testi i Arritshmërisë

Mbi 23 mijë nxënës më datë 25 dhe 28 qershor do t’i nënshtrohen testit të Arritshmërisë. Këtë vit shpërndarja...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img