03,12,2023

Kusari-Lila: Po sabotohemi nga Qeveria (Video)

Must Read

mimoza

Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka deklaruar në emisionin “Euro Tribuna”, se Qeveria e Kosovës dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit janë duke i penguar paskajshmërisht në marrjen me qira të tri hapësirave të Ndërmarrjeve Shoqërore me qëllim që ati të kthehen në park industrial.

Ajo ka thënë se që nga gushti i vitit të kaluar kanë një vendim nga AKP-ja, me të cilin autorizohet menaxhmenti që të fillohet me negociata për draftimin e kontratës për marrje me qira ato hapësira.

Kusari-Lila, ka folur edhe për borxhet që ka trashëguar nga qeverisja e kaluar, duke thënë se kanë trashëguar mbi 6 milionë euro borxhe. Ajo ka deklaruar se deri më tani kanë arritur të paguajnë rreth 5 milionë të tilla.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img