23,02,2024

KUR ARDHMËRIA E VENDIT ËSHTË NË DUART E IDIOTËVE

Must Read

Dje një Senator i pavarur, por edhe të tjerë, kanë paraqitur një të dhënë shokuese dhe dekurajuese për humbjen e Hillary Clinton – se ajo ishte super e kualifikuar që të ishte Presidente e Amerikës! Pra, edhe në Amerikë, të jesh super i/e kualifikuar, qenka rrezik i madh, pasi masa e madhe e njerëzve më shumë i don t’i ketë udhëheqës njerëz të kalibrit të tyre – njerëz të thjeshtë dhe jo shumë të mençur si dhe jo shumë të kualifikuar! Thjesht kanë zili dhe tremben nga aftësia e madhe! E pastaj kukaten kur shteti ka probleme që vetëm njerëzit e mençur do të dinin t’i zgjidhnin.

Kjo është DEMOKRACIA – ashtu sikur puna e internetit që keqpërdoret – kudo u ka dhënë mundësinë idiotëve e të pashkollëve me zgjedhë për fatin e të mëdhenjëve dhe ardhmërisë së vendit të tyre!

Bashkim Fazliu Migjeni

- Advertisement -spot_img
Të fundit

34 mësimdhënës nga Ferizaj, certifikohen në kuadër të projektit të BE-së

34 mësimdhënës nga 3 shkolla të Ferizajt, u certifikuan në kuadër të projektit KosEd. Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img