13,06,2024

Kryetari i KE-së Juncker, nuk ka njohuri të mjaftueshme për situatën në Maqedoni

Must Read

juncker-2016-vit-i-v-euml-shtir-euml_hd-780x439

Agjencia e lajmeve MIA citon kryetarin e Komisionit Evropian (KE), Jean-Claude Juncker, të ketë thënë në Strasbourg se nuk është mjaft i njohur me situatën e tanishme në Maqedoni, prandaj edhe nuk mund të komentojë diçka, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Kështu i është përgjigjur pyetjes së korrespondentit të agjencisë së lajmeve MIA.

Juncker e ka përmendur Maqedoninë me akronimin IRJM, duke respektuar kështu qëndrimin grek, ndërkaq i pyetur për krizën e refugjatëve në kufirin Maqedoni-Greqi, ai është përgjigjur shumë shkurtë: ”Nuk më pëlqejnë ndodhitë në kufi”

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në 25 vjetorin e çlirimit të Ferizajt mbahet ekspozita me fotografi “Gratë në rrugën e lirisë”

Gratë dhe vajzat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, trimëreshat, heroinat e luftës për liri, gratë e lirisë - në...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img