07,12,2023

Kryeministri: Votojeni ligjin për EULEX’in sepse i bëni shërbim drejtësisë kosovare

Must Read

Kryeministri Mustafa në seancën plenare ku po diskutohet për dy projektligjet e Qeverisë për EULEX’in i ka bërë thirrje deputetëve që t’i votojnë ligjet sepse kështu i bëjnë shërbim drejtësisë kosovare.

Kryeministri Mustafa në fjalën e tij ka thënë se Qeveria e Kosovës e ka vlerësuar se EULEX duhet të mbetët edhe më tutje në Kosovës për të forcuar sistemin gjyqësorë, për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin.
“Në emër të Qeverisë e ftoj Kuvendin që të aprovojë këto dy ligje dhe me këtë po i kryejmë një shërbim drejtësisë kosovare”, ka thënë Mustafa.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prelez të Muhaxherve

Gajtë ditës së sotme kryetari i Ferizajt Agim Aliu ka nënshkruar një marrëveshje me shoqatën "Qëndresa Kosovare" për...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img