22,06,2024

Kryeministri Mustafa blen mbi 15.000 € gazeta [DOKUMENT]

Must Read

Isa-Mustafa-5-635x358

Kryeministri Isa Mustafa vështirë po përshtatet me leximin e mediumeve online, ndonëse këto të fundit janë në zhvillim të hovshëm global.

Zyra e Kryeministrit Mustafa së fundi ka shpallur fituesin e tenderit për furnizim me gazeta ditore vendore dhe revista të huaja në vlerë prej mbi 15.000 euro, shkruan portali ‘Infokusi.com’.

Ky tender është për një periudhë tre vjeçare dhe e ka fituar kompania “Burimi”. /Infokusi.com

115116124

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img