29,09,2023

Kryeministri Isa Mustafa uron presidentin Hashim Thaçi

Must Read

Isa-dhe-Hashimi_Large

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, në emër të Qeverisë së Kosovës, uron presidentin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, për zgjedhjen dhe dhënien e betimit para deputetëve.
Kryeministri Mustafa i uron presidentit Thaçi suksese në këtë detyrë, duke shprehur përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për bashkëpunim në realizimin e synimeve të qytetarëve të Kosovës për zhvillim ekonomik, fuqizim të gjithanshëm të shtetit dhe integrime euroatlantike.
Kryeministri Isa Mustafa thekson se zgjedhja e presidentit të ri të Kosovës nga ana e përfaqësuesve të popullit të Kosovës në Kuvend, është një hap i rëndësishëm që dëshmon stabilitetin dhe funksionalitetin e plotë institucional e demokratik të shtetit të Kosovës.
Qeveria e Republikës së Kosovës, po ashtu, fton të gjithë përfaqësuesit dhe subjektet politike në Kosovë që, në partneritet me SHBA-të dhe vendet tjera mike, të jenë pjesë e angazhimeve të përbashkëta për realizimin e aspiratave të qytetarëve të Kosovës.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbahet Akademi solemne e Koncert Memorial në nderim të Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj

Mbrëmjen e sontme tek Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Ferizaj, është mbajtur akademi...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img