28,05,2024

Krasniqi: Qëllimi nuk ishte diskriminues

Must Read

jakup-krasniqi-l-euml-karrigen-e-deputetit_hd

Pas reagimit nga Rrjeti i Grupit të Grave të Kosovës se Jakup Krasniqi kishte përdorur fjalim diskriminues duke e quajtur delegacionin e Kosovës në Bruksel ‘Delegacion femër’,ai  ka thënë se qëllimi i tij nuk ka qenë diskriminimi gjinor.

“Konsideroj që Rrjeti i Grupit të Grave të Kosovës, nuk e ka kuptuar esencën e shkrimit tim për Delegacionin e Kosovës në bisedimet e Brukselit. Po të lexohet me vëmendje në tërësi shkrimi i shkurtër, në asnjë formë nuk mund të del se qëllimi im ka qenë diskriminimi gjinor, por rezultati katastrofal i atyre bisedimeve. Nëse vërtetë, GGK e kanë keqkuptuar deklaratën time, unë Ju kërkoj sinqerisht falje”.

“Jam i bindur se çdo grua politike e dinë se cili ka qenë dhe është qëndrimi im për gruan, si vajzë, si grua e si nënë. Unë do të kisha dëshiruar që reagimi është bërë pa ndonjë ndërhyrje nga jashtë?!”

“Esenca e reagimit tim, ka qenë rezultati tepër i dëmshme i bisedimeve me palën serbe, pa marrë parasysh nga kush janë bërë ato bisedime, nga gra apo burra. Nuk me është i njohur, a ka pasur ndonjë reagim nga RRGGK-së për ato bisedime pa “alternativë”! Bisedime që sipas Presidentit në ardhje, nuk paskan pasur alternativë tjetër, gjë që nuk është aspak e vërtetë.

Unë kam mbrojtur interesin e vendit e të kombit si tërësi dhe nëse në atë tërësi janë prekur RRGGK-së, Ju kërkoj falje!” ka shkruar ai në një postim në llogarinë e tij në Facebook, transmeton Klan Kosova.

 

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person në Ferizaj, i dyshuar se ka kryer rrëmbim të një personi në Fushë Kosovë

Me datë 25.05.2024 rreth orës 09:35 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë me telefon nga një femër...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img