13,04,2024

Komuna pajis 28 shkolla të Prishtinës me teknologji

Must Read

kompjuter-780x439

Drejtoria Komunale e Arsimit në Komunën e Prishtinës i ka furnizuar me pajisje teknologjike (kompjuter, laptop dhe projektor ) 28 shkolla.

Në një komunikatë për media të Komunës së Prishtinës thuhet se vlera financiare e kontratës për furnizim me këto pajisje është 82,662.75 euro.

Shkollat të cilat janë furnizuar janë:

1. SHML Sami Frasheri II

2. SHML Xhevdet Doda

3. SHML Sami Frasheri

4. SHML Ali Sokoli

5. SHML Gjin Gazuli

6. SHML 7 Shtatori

7. SHFMU Faik Konica

8. SHFMU Rilindja

9. SHFMU Afrim Gashi

10. SHFMU Model

11. SHFMU Hasan Prishtina

12. SHFMU Emin Duraku

13. SHFMU Iliria

14. SHFMU Eqrem Qabej

15. SHFMU Shkëndija

16. SHFMU Nexhmi Mustafa

17. SHFMU Andon Z. Çajupi

18. SHFMU Ali Kelmendi

19. SHFMU Elena Gjika

20. SHFMU Xhemail Mustafa

21. SHFMU Meto Bajraktari

22. SHFMU Nazim Gafurri

23. SHFMU Zenel Hajdini

24. SHFMU Xhavit Ahmeti

25. SHFMU Ismail Qemaili

26. S HFMU Filip Shiroka

27. SHFMU Isa Boletini

28. SHFMU Hilmi Rakovica

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Një muaj paraburgim ndaj V.A., i dyshuar për vrasjen e ish-gruas në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024 – Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti i Krimeve të Rënda  ka aprovuar kërkesën e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img