Ferizaj

Kolegji Universum organizon ditë informuese për diplomë angleze nga University of Northampton


Publikuar më:Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Anglia “University of Northampton” organizon Ditë Informuese për studime në Universitetin e Northamptonit.

Kolegji Universum është i akredituar nga Northampton University për ofrimin e programeve me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të paisen me diplomë të Northampton University. Studio Bachelor dhe Master me kurrikulë dhe standarde angleze. APLIKO këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

– Përfito diplomë angleze dhe vendore për kohën e njejtë të studimeve (3 vite);- Vazhdo vitin e tretë në Angli;
– Përgatitu për karrierë ndërkombëtare;
– Eksploro Mbretërinë e Bashkuar;
Edhe studentët nga institucionet tjera mund të përfitojnë nga kjo mundësi, duke i transferuar studimet në Kolegjin Universum dhe vazhduar ato në Northampton University në Angli. Informata më të hollësishme gjeni në këtë link https://www.universum-ks.org/sq/universityofnorthampton
Eventi do te organizohet me 22 Shtator, Ora 16:00 në Hotel Garden, Prishtine. Është i hapur për të gjithë të interesuarit dhe pjesëmarrësit mund të përfitojnë voucher (kupon) në vlerë 500 euro.

Regjistrimi për studime në diplome angleze mund të bëhet edhe online përmes ketij linku https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. 

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, info@universum-ks.org ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

To Top