28,09,2023

Klubi i notit “Kastrioti” arrinë  në Basel, merr pjesë në gara evropiane të notit

Must Read

Pas një tre mujore intesive, sot Klubi i Notit “Kastrioti” udhëtoi për në Bazel të Zvicrës ku merrë pjesë në turneun Evropian të notit “Cup Bazel 2023”.

Nën mbikqyrjen e personelit shëndetësor Shpend Rushiti dhe të udhëhequr nga trajneri Atdhe Haxhimusa, ekipi elit i KN Kastrioti i përbërë nga notarët Edi Ilazi, Fjolla Rushiti, Alea Veliu, Vesa Ferizi, Ron Shahini si dhe Shkëmb Reqica do ta bëjnë të pa mundurën që Kosovës ti sjellin medalje Ndërkombëtare.

Në këtë turne që do të mbahet  në datat 25,26,27 Klubi i Notit “Kastrioti” është i vetmi klub që po merr pjesë nga Kosova.

Klubi i Notit “Kastrioti” falënderon klubin nikoqir Basel dhe bashkatdhetarin Lulzim Abdullau i cili vepron dhe jeton në Basel të Zvicrës për mbështetje.

Suksese tutje.

Foorccaa KN “Kastrioti”

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Rektori Bajraktari mori pjesë në Konferencën e 7-të shkencore të Ballkanit Perëndimor në kuadër të Procesit të Berlinit

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF), Prof. Dr. Agron Bajraktari, njëherit edhe kryesues i Konferencës...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img