Ferizaj

Klubi i Ferizajt siguron pajiset sportive, për të gjitha kategoritë e reja të klubit


Publikuar më:


Sot jemi pajisur me veshjet sportive për të gjitha kategoritë e klubit tonë ku së shpejti do të filloj punën edhe shkolla e futbollit, tani klubi ynë po merr një pamje krejtësisht ndryshe, tani çdo ditë e më shumë po organizohet në të gjitha aspektet.

Po ashtu jemi  pajisur edhe me disa topa të ri, të cilët do të shërbejnë për ekipin e parë dhe kategoritë tjera të FC Ferizaj.

Gjithashtu e kemi renovuar zyrën e drejtorit të shkollës së futbollit, për t’ia bërë më të lehtë punën e tij.

Vazhdojmë tutje, drejtë një organizimi edhe më të mirë. Na priftë e mbara, thuhet në njoftimin e klubit FC Ferizaj

To Top