Ferizaj

Këto pjesë të Ferizajt të shtunën do të mbeten deri 7 orë pa rrymë


Publikuar më:


Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, njofton se gjatë ditë së nesërme në disa pjesë të Ferizajt do të ketë ndërprerje të energjisë prej orës 09:00 – 16:00.

Në këtë periudhë pa energji do të mbeten rruga e Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini – një pjesë, Murat Murati – një pjesë, rruga Naim Beka, rruga e Prekazit, Sefedin Firza -një pjesë, Xhevat Sojeva – një pjesë dhe rruga Zef Jubani – një pjesë.

Gjithashtu pa rrymë do të mbesin edhe fshatrat Balaj, Jezerc, Manastirc, Nerodime e Naltë dhe ajo e Ulët.

KEDS ka njoftuar se ndërprerja e furnizimit me energji bëhet për shkak të mirëmbajtjes preventive.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  09:00 – 16:00.

Vendet: Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Nerodime dhe Nerodime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

To Top