12,04,2024

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë në vikend

Must Read

Prishtinë

1.

Më  21.11.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Hajvalia (10014002) prej orës  08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Hajvalia.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më  21.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV J5 Bardhosh (13000001)  prej orës  08:00 deri në ora  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhosh (një pjesë), Trudë, Milevcë, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharbani (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më  21.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV J19 Kodra e Trimave 8 (13000016)  prej orës 08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më  21.11.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më  21.11.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Ballovci (14000008) prej orës 12:00 deri në ora  16:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më    21.11.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc,Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 21.11.2016 në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Batllava( kodi:14015001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Boshnjakët, Ashkalitë, Malokët, Bajraktarët, Zymerajt, Statovci, Gërdofci, Lluga te top Gjoni private, Zhitiali, Kaqibegu, Sibovci i Ulët, Statovci Batllavë, AlTrade, Nesushët-bashkëinvestim, konsumatorët e fshatit Gërdovc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (15018003)  prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Hekurudhës, ndërtesat e reja, pjesa mbrapa Policisë, rr. Fehmi Lladrovci (një pjesë),rr. Pajazit Islami (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Miradi e Epërme(15018019) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet fshati  Miradi e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

10.

Më 21.11.2016, në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Plemetin (15019003)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimetpa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Leshkoshiq, Siboc, Shipitullë, Grabovc, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë dhe Benquk.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

11.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Drenasi 3 (16021003)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

12.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

13.

Më 21.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV J41 Matiçani (19000041)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i daljeve 10kV.

14.

Më 19.11.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Janjeva (10014011) prej orës 09:00 deri në ora 09:15 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 15:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Janjeva, Shashkovci, Akllapi,Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar, ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët në TS-Teqe.

Prizren

1.

Më 21.11.2016 në NS 35/10 kV Zhuri do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Poslishta ( 30035006)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

2.

Më 21.11.2016 në NS 35/10 kV  Dikanca do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Radesha (30037006)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radeshë (I,II,III,IV,V).

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 21.11.2016 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kullat (31000004)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin rrugët: Adem Jashari, Zara, Behajdin Allaqi, Pellazgët, Fadil Rifati, Abdyl Beqiri, Ulpiana, Skender Rexhepi, Tefik Çanga, Marie Kraja, Faredin Hoti, Aleks Buda, Sarajeva, Vjosa, Shkodra, Ukë Bytyqi,  Alajdin Rrahmanaj, Akili, Elena Gjika, Beteja e Kabashit, Ahmet Prishtina, Flamuri, Avdi Shala, Mahir Domi, Martirët e Kabashit, Sef Kosharja, Rozafa, Selver Maqkaj, Shaip Zurnaxhiu, Risani, Sahit Tixhaj, Rrustë Kabashi, Ali Pashë Tepelena, Bajroni, Ali Ibra, Dervish Hima, Durrësi, Garibaldi, Hamzë Ukaj, Kolë Jakova, Tamil Shala, Bashkim Sukaj, Nëna Terezë, Fadil Ferati, Sami Kokad dhe Sheshi UÇK.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më  21.11.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Mamusha (32000006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Theranda (32039003)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Theranda (një pjesë), rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, rr. Nëna Terezë, rr. Derveni, rr. Migjeni, rr. Enver Bytyqi, rr. Hajdin Berisha, rr. Xhavit Syla, rr. Endrit Kavaja, rr. Ismail Qemali, rr. Lidhja Prizrenit, rr. Garibaldi, rr. Jeronim De Rada, rr. Brigada 123,  rr. Rruga e Dëshmorëve, rr. Edit Durham Banesat.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Pejë

1.

Më 21.11.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi:50000010)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 21.11.2016  në  NS 35/10kV Peja 2  do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Asllan Qesma (50051002)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjini dhe Asllaçeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 21.11.2016  në  NS 35/10 kV Gurrakoci do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dobrusha (50052001)   prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të  Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 21.11.2016, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Parku (51000002)   prej orës 08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karagaqi 3/2. 3/1, Parku 2 .3/3 , Teatri, Zatra1dhe Shkëlzen Hadërgjonaj.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 21.11.2016, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi dhe Milovanci.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më  21.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Jashanica(52000003)  prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc (një pjesë), Pograxhë, Qupevë, Jellovci, Resnik dhe Jashanicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 21.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Barani (53000002)  prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Bërliqi, Krushevci i Ri dhe i Vjetër, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani,Gllogjani i Katolikëve, Haklajt dhe Fusha e Thatë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më 21.11.2016  NS 110/10 kV Istogu (Burimi) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Mojstiri  (54000001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Gjilan

1.

Më 21.11.2016   në  NS 35/10 kV Gjilan 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dalja e KFOR-it (60061009)  prej orës  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 21.11.2016  në NS 35/10 kV Kllokot  do të shkyçet:

·         LP 10 kV Tërpeza 61065012  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe një nënstacion privat.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 21.11.2016   në  NS 110/35/10 kV Viti do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Germova (61067003)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kabash (Lagjja Kajolli), Drobesh, Germovë, Sadovinë e Jerlive, Gushicë  dhe Vërban.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 21.11.2016   në  NS 110/10 kV Gjilan 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV J18 Spitali ( 63000018)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 19.11.2016 në  NS 110/35/10 kV Viti do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Begunca (61067010) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Begunca, Lubishta, Letnica, Shasharja dhe Vërnakolla.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorit dhe ormanit 0.4kV, në ts-069.

6.

Më 20.11.2016 në NS 110/35/10kV Vitia do të ketë shkyçje totale prej orës 07:00 deri në ora 09:30

Pa energji elektrike gjatë realizimit të punimeve mbesin: Vitia, Smira, Goshica, Vërbani, Sodovina e Jerlive, Gërmova, Kabashi, Binqa, Tërbeshi, Debulldehi, Letnica, Buzoviku, Vërbovci, Podgorci, Gërnqari, Stublla, Godeni, Vernakolla, Shushtë, Shosharë, Ramnishtë, Beguncë, Lubishtë, Kllokot, Radivojcë, Skifteraj, Budriga, Remniku, Tërpezë, Devaja, Qifllaku, Mogillë, Kravaricë, Pozhorani, Fshati I ri, Ramjani, Sllatina,Tëresteniku, Sodovina e Muhagjerëve, Vineksi.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i ndarësit  seksional  110 kV në fushën E00 ( –Q1,-Q15,-Q16), punime nga KOSST-i.

7.

Më 21.11.2016   në  NS 110/35/10 kV Vitia  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Smira(61067006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin : Dërbeshi,Smira,një pjesë e Kabashit.

Arsyeja e çkyqjes:Ndrrimi i nderprersit të ri.

 

8.

Më datë  22.11.2016   në  NS 110/35/10 kV Vitia  do të shkyçët:

·         Dalja  10 kV Begunca(61067010) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle, Lagja Arifaj.

Arsyeja e çkyqjes:Ndrrimi i nderprersit të ri.

Mitrovicë

1.

Më 21.11.2016 në NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shala (71074001)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rekë, Tuneli, Rahova, Boletini, Kutllovci, Mazhiqi, Rashani,Tërstenë,Vidishiqi, Bare, Berjan, Kovaqicë, Lupqë, Kaçandoll, Zhazhi, Vllahi, Vijaqi, Dedinë, Zabërgja, Selaci, Magjirë dhe Melenicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 21.11.2016 në NS 35/10kV Shupkovci I do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Kqiqi ( 71074002) prej orës 08:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 21.11.2016 në NS 35/10kV Shupkovci I do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Betonjerka (71074004) prej orës 08:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 21.11.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Sollana (71075008)   prej orës12:00 deri në ora 16.00

Pa energji do të mbesin rrugët: Selman Vojvoda, Haxhi Zeka, Karl Topia, Lidhja e Pejës, Fehmi Agani, Anton Çeta, Brigada 142, Trepqa, Gllogjani, Sami Gashi, Ahmet Deliar Ago Agaj, Naum Veqilharxhi, Ymer Selaci, Musa Begu, Dedë Gjoluli, Tomorri, Marubi, Lezha, Gjergj Fishta, Majdani, Avni Rrustemi, Mbreti Gent, Mbreti Zog, Hashim Kovaqica dhe Sylejman Drevina.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 21.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kabllat (73000001)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më 21.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja10kV Stacioni Hekurudhor  (Kodi:73000004)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 21.11.2016 në  NS 110/10 kV Skënderaj do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV   Prekazi (74000003)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më 21.11.2016 në  NS 110/10 kV Skënderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qirezi (74000004)  prej orës 12:00 deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Polaci, Krushefci, Dashefci, Qirezi, Baksi, Kozhica, Rellofci, Kraz Mirofci, Likoshani, Gradica, Krasaliqi dhe Godanci.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 21.11.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·         Dalja   Qyteti 1 ( 74000009)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Qyteti I”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

10.

Më 19.11.2016 në NS35/10kV Shupkovci I  do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Parku i Biznesit (71074005  ) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kryerjes së punimeve pa energji elektrike mbesin bizneset: ETC, Emona City, Fabrika e pajimeve, Çarli, Parku i Biznesit, Terminali, Furra, Zyra Administrative e Veriut.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ndarësit në nënstacionin 10/0.4kV (ETC).

Ferizaj

1.

Më  19.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Rashinca (41046001) prej orës 08:30 deri në ora 09:00 si dhe  nga ora 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rashincë, Davidovc, Muzeqinë, Vojnovc dhe Gjergjaj.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i ormanit të tensionit të Ulët dhe kompletimi i trafostacionit në TS Gjergjaj.

2.

Më  20.11.2016 në NS 110/35/10kV Lipjan do të shkyçet:

·         LP35kV Shtime prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës së punimeve pa energji elektrike mbesin: Shtimja, lagjja e Pajtimit, Godanci I Ulët, Reçaku, Belinci, Zborci, Carraleva, Pjetërshtica, Llanishti, Topilla, Devetaku, Reshanti, Petrova, Mollopolci, Kosharja, Gllavica, Lubovci, Rashinca, Davidoci, Vojnoci, Gjergjaj dhe Muzeqina.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorëve matës rrymor  në kthinën 35kV.

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Vrasja në Ferizaj, Agim Aliu: Të gjithë të tronditur, bashkëndiejmë me familjen e viktimës

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, është shprehur i tronditur pas ngjarje së rëndë që ndodhi pasditen e...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img