Ferizaj

KEDS njofton se ku do të ketë ndërprerje të rrymës në dy ditët e ardhshme


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

14.09.2021

1.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetroll (Kodi:40041003)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi:41048002)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Blinajë (një pjesë), Dobrajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanicë) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive. 

3.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

4.

TS 35/10kV Kaqanik do të ndërprehet stabilimenti 10 kV.TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV TMK (Saniteks) (Kodi:40043004078) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Llanishët (Kodi:40043004081) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Gjurgjedel (Kodi:40043004083) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Drenushë  (Kodi:40043004084) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq-Rekë (Kodi:40043004085) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq-Samakovë (Kodi:40043004079) prej orës 09:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Kërbliq- Leskovic (Kodi:40043004080) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Lirishtë, Drenushë, TMK, Kërbliq, Lanishtë dhe Nikaj.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

5.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset  (Kodi:40041005)  prej orës 10:30  deri në ora 12:00

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnillë, Murakovë dhe bizneset.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

6.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni  (Kodi:40041002)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:30

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojzë, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

* * * 

Punime nga pala e tretë                                                  

1.

Nga NS 35/10kV  Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kosova Petrolli (Kodi: 40041003) nga ora 15:00 deri 18:00

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Tërbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizneseiset private.

Arsyeja: Energjizimi i linjës 10(20) kV sipas projektit te aprovuar. 

15.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset  (Kodi:40041005)  prej orës 10:30  deri në ora 12:00

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnillë, Murakovë dhe bizneset.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

2.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni  (Kodi:40041002)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:30

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojzë, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

To Top