17,07,2024

KEDS: Në këto vende nesër ka reduktime

Must Read

largea_rryma1404141677

KEDS njofton se për shkak të punimeve të planifikuara nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Kosovës.

Siç thuhet në komunikatë, ndërprerje të energjisë elektrike do të ketë në rajonin e Prishtinës, Gjilanit, Gjakovës, Mitrovicës dhe Prizrenit, raporton lajmi.net.

Komunikata e plotë:

 1. Prishtinë

Më 05.04.2016 ( e martë), në  NS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Komorani (16023007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani me lagjet (Koperativa,  Lagjja e Re, Qendra, Shkolla, Cakit, Vilakët, Berishët, Mulaket, Ibriqet, Zogat, Bashota, Zabeli i Lartë, Mulliri, Ujësjellësi rajonal, Ibriqet e reja, Bajram Thaqi Vukovci,(bes-Company), fshati Llapushnik Qerkin Gashi,”Sharri “Afrim A.Hyseni”.

Arsyja e shkyçjes: realizimi i punimeve sipas projektit për zgjërimin e rrjetit.

2.

Më 05.04.2016 ( e martë), në  NS 110/35/10 kV Palaj   do të shkyçet:

 • Trafofusha 10kV prej orës 10:30 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade (Kulla, Xhamia, Mirenët), Hamidi, Bivolak- Berishët, Lajthishtë, Sibovci, Shipitulla, Grabovci, Mulliri N.Mjekiqi, Saraqët, Xhemnicët, Sibovci, Shkolla fillore, Qendra Zejtare, PTT, Shtëpia e mallrave, Te rezervarët, Shkolla e mesme, Xhamia Kastriot, Stacioni hekurudhor, Hashanët Kastriot, Fidanisht Kastriot, Elektromonti, Hashanët II, Palaj dhe Intering Xhevdet Shoshi.

Arsyeja e shkyçjes: funksionalizimi i ndarësit 10 kV në daljen 10kV Palaj.

3.

Më 05.04.2016 ( e martë) në  NS 35/10 kV Drenasi  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Vasileva (16021006) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve Rexhep Cervadiku.

Arsyeja e shkyçjes: realizimi i punimeve sipas projektit për zgjërimin e rrjetit.

4.

Më 06.04.2016 ( e martë) në  NS 35/10 kV Mazgit  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Breznicë (15019009) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barileva, Breznica,Te shkolla, Nebih Selmani, Barileva, Lagja Bërbatovci dhe Lebana.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i largpërçuesit  10 kV dhe trafostacionit shtyllë TSSH 10(20)/0.4kV.

5.

Më 05.04.2016 ( e martë) në  NS 35/10 kV Mazgit  do të shkyçet:

 • Ardhja 35kV Kosova A dhe
 • Ardhja 35kV Prishtina 1

Prej orës 09:30 deri ne ora 11:30, do të ketë shkyçje totale.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tyrbja, Preshtreshët, Berishet, Fakulteti I Gzetarisë, Xhamia, Pompa e Ujësjellësi 1 dhe Ujësjellësi 2, Ajvazët, Mazgit Lulzim Shehu, te Berishët, Ambulanta e KEK-ut, Subotiqi, Ratkocerët, Reforma, Ibër Lepenci, Mermeri (paradise), Bahollët, barakat, B.Morava, Bujqësia, Sylevit, Montingu, te kanali, PTK, Gazimestani(Kfori Sllovak), Agron Raqi (restorant Shpati), Beni Com, Agrocor, ARS Beton, Euro beni, Italy Recycling LLC, mU, Murtez Binaku, ndriçimi publik për autostradë, Al Petroli, lagja e re Hade, Skabaj, Aeroporti Shaljanët, Strofcalit, Plemetin Qeshmja, Plemetin kulla,Plemetin Xhemnicet, Strofcalit te Muja, Gllavotin 1, Strof Jasharët, Zhilivodë, Bequk Gllavotin II, Plemetin privat, Prilluzhe Bojkoviqet, Banesat Plemetin 2, Strofc duraket, Prilluzhe Hekurudha, NTPM Tehnologie Mabetex Group Shpk-Rrustem Pacolli, Apollonia-Llazarevë, Europlast-Siqevë, Prilluzh te Diliqët, Millosheva, Lagja e Re, Bashkivestim, Prilluzha te varrezat,NP.Izolimi-Halit Rama, Prilluzhë mbrenda stacionit të trenit, Llazarevë kulla, Pumpa-Sherifi, Zekirja Rashit Rexhepi, Milloshevë kulla stadioni, Millosheve  llapi, Fabrika e  akulloreve, Babin Moci 1,Babin Moci 2, Grace, B.Movc i Shqiptarëve, Pumpa e benzinës, Milloshevë  te shkolla, Millosheve-Nici petrol, Te Sherifi,Te Bazeni-Halim Thaqi, Amazona, Lumi I madh-fshati, Stanovc 1-Prekazet,Te magazina, Stanovc-kulla Priluzhë(në CCP1501900309101), Lumi i Madh- banesat, Stanovc-pompa e benzinës,Te Muhaxherët, Prilluzhe te Durakët e e reja, Prilluzhe  trafoja e re, Prilluzëh e re Saviqët, Gas-plin-Stanovci, Hagjaj-Stanovc, Haradinaj-Stanovc, Bregaj-Stanovc, Cakajt-Stanovc, te  Shaljanët-Stanofc, Bujaria B.M, Hamdi Aliu Qendër rekreative sportive afariste, Burimi SH.P.K,Grace,TS te Shkolla fillore-kulla Stanovc, Mulliri I Ukës, Vehbi Bregaj privat, Barileva” Sh.P.K, Petrol Oti Sllovenija-Stanovc, Prilluzhe -Poleti,Bajram Abdullahu, Ekrem Qarolli”NeëPremix” , NNT “Noti”, Familjet Shaqiri, NTP “Dalma”-Mentor Avdyli

RaskovëBakshi, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, Barilevë Llumnicët, Brezhnicë Kozaricë, Brezhnice Bekajt, Brezhnicë Ahmetaj, Brezhnicë Hoxhovit, Monting, Brezhnicë Mexhuanët,Brezhnicë Koskovit,Te Shkolla,Nebih Selmani Barilevë, Skender Krasniqi, Banesat e fshatit Barilevë, Lebana, RTK Emituesi Bakshi, Durmishi privat,Hamidi Iber-Lepenci Bivolak,Komunalja Drenas Ujesjellesi,Lagja Berbatovci(afer TS Lebanete baza), Europlast-Siqevë, Apollonia-Llazarevë, Europlast-Siqevë,Apollonia-Llazarevë,NTPM Tehnologie Mabetex Group Shpk-Rrustem Pacolli,NTPM Tehnologie Mabetex Group Shpk-Rrustem Pacolli

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i transformatorit 8 MVA dhe  do të vendoset 8 MVA (i ri) ne NS 35/10 kV Mazgit.

Gjilan

1.

Më 05.04.2016  në NS 35/10kV Kllokot do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Sllatina nga ora 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sllatina, Tresteniku, Sodovina e Muhagjerëve, Muhagjerët e Pozhoranit, etj.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi  i shtyllave të tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

Më  05.04.2016  në  TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ketë shkyçet:

 • Transformatori T1 nga ora 11:00 – 11:15

Konsumatorët do të mbesin pa tension 15 minuta deri sa të bëhet kalimi  me furnizim nga Transformatori T2.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Acetileni, Sh.Lila(Biznes privat),

Ajrak Seperacioni, Virgjinia, Keno, Hotel Pashtriku, Elektromotori, Modeli, Brovina, Pompa, Kushavec, Smaq, Ramamat, Lipovica, Mahalla e Shehut, Marashi, Ujzë, Fshej, Muhadër, Rogovë, Bishtazhin, Pjetërshan, Dol, Kusar, Rrezina Smaq.

Arsyeja: ndërrimi i ndërprerësit të trafofushës T1 në anën 10 kV.

Mitrovicë

1.

Më 05.04.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Qyeti II (74000010)  prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla teknike, Lagjja 3, Rukolli, Shkolla Norvegjeze, Afrim Durmishi, Rukolli 3, Benafi1, Benafi 2 dhe shtëpia e mallrave.

Arsyeja: Projekti LOT 7 Mitrovica nënprojekti Riza Mala Skenderaj.

Prizren

1.

Më 05.04.2016 në NS 35/10 kV Prizren 3  do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Lakuriq 1 (kodi: 30032011)  prej orës 11:00 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Beteja e Vrrinit, Astrit Suli, Petrit Bytyqi, Martin Camaj, Gustav Majeri, Sylejman Rrotlla, Zahir Pajaziti, Xheladin Hana dhe Ardianët.

Arsyeja e shkyçjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 31.03.2016 në NS 35/10 kV Prizren 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Lakuriq 4 (kodi: 30032014)  prej orës11:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Salajdin Braha, Sylejman Rrotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti.

Arsyeja e shkyçjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 31.03.2016 në NS 35/10 kV Prizren 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Çlirimi i popullit (kodi: 30032013)  prej orës12:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Adem Jashari, Mbretëresha Teutë, Bajrakli,Tahir Meha, Mbreti Zog, Ardian Zurnaxhiu, Fehmi Lladrovci Rifat Krasniqi, Bujar Godeni, Saraqët, Medina, Farkatarët, Xhemil Doda, Mehmet Pasha, Mark Kaçinari, Vatrat Shqiptare, Remzi Ademi, Nuridin Krasniqi dhe Sheshi I Lidhjes Shqiptare.

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjes rele.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për përdorim të armës

Policia e stacionit në Ferizaj me datën 15.07.2024 rreth orës 23:30 ka pranuar një informacion se në rrugën  ‘’Vëllezërit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img