04,03,2024

KEDS-i ndryshon mënyrën e reduktimeve të rrymës, tash i quan të domosdoshme

Must Read
Rryma

Njoftimi i plotë i KEDS-it: 

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

Prishtinë

30.11.2016  në TS 220/35/10kV Podujevë do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obranç 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, premontimi i shtyllave 10 kV.

2.

30.11.2016  në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Komorani ( Kodi: 16023007)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë)  dhe Llapushnik (një pjesë).

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm.

3.

Prej 30.11.2016  deri më 02.12.2016 TS 35/10kV Badovc do të shkyçet:

  • Dalja 0.4 kV Hajvali xhamia ( Kodi: 10014002028)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Hajvalia te xhamia.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, vendosja e kabllos ajrore në shtyllat e montuara sipas projektit MMO.

Mitrovicë

30.11.2016  në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Më 30.11.2016  në  NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Zjarrfiksat (QMI) (Kodi: 41047008) prej orës 11:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Rexhep Bytyqi dhe TS Zjarrfikësit.

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, ndërrimi i ndërprerësit në kthinën 10 kV.

 Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve

 Gjakovë

1.

30.11.2016 TS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:

  • Dalja 10 kV Skivjan (Kodi : 80080009) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Osek Hyla (një pjesë), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella e Ulët, Novosella e Epërme, Janoshi dhe Biteshi.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, Projekti i  Investimeve në LP 10 kV.

*Llinku ku mund t’i gjeni punimet: http://www.keds-energy.com/mirNder.asp

 

 

 

 

 

 

 

.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Arrestohet një person për falsifikim të parasë në Ferizaj 

Me datën 28.02.2024, rreth orës 23:00 policia e stacionit në Ferizaj ka pranuar një informacion se në një lokal,...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img