30,09,2023

Jahajga ditën e fundit të mandatit, dekreton ambasadorët e rinj: ja emrat!

Must Read

jahjaga-dekreton-780x439


Presidentja Jahjaga para se ta kryejë mandatin e saj dhe t’ia dorëzojë këtë post Hashim Thaçit e ka kryer edhe një shërbim tjetër si presidente.

Ajo sot ka dekretuar nëntë ambasadorë dhe një konsull të përgjithshëm. Këtë e ka bërë në bazë të propozimeve të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Ambasadorët e dekretuar janë këta:

1. Skender Durmishi, Ambasador në Malin e Zi,
2. Lulzim Iseni, Ambasador në Kanada
3. Albert Prenkaj, Ambasador në Panama
4. Nazane Breca, Ambasadore në Zvicër
5. Qendrim Gashi, Ambasador në Francë
6. Ramiz Lladrovci, Ambasador në Shqipëri
7. Leon Malazogu, Ambasador në Japoni
8. Bernard Nikaj, Ambasador në Belgjikë
9. Luljeta Vuniqi, Ambasadore në Hungari
10. Teuta Sahatqija, Konsulle e Përgjithshme në New York

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbi 41 milion euro është buxheti i Komunës së Ferizajt, i miratuar për vitin e ardhshëm

Këtë të premte është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, e kryesuar nga kryesuesi Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img