17,04,2024

Ja kush do mbetet pa rrymë nesër

Must Read

largea_rryma1404141677

KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara që do të bëhen nesër për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër disa qytete të Kosovës

Me këtë rast, nesër në Prizren nga ora  10:00 deri në orën 14:00 do të shkyqet dalja Zhupa.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja – sellë, Mushnikovë , TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Shkyçja do të bëhet për shkak të realizimit të punimeve në  LP 10 kV  Zhupa- aktivizimi I degëzimit të ri të LP në Mushnikovë.

Poashtu në Prizren do të shkyqet dalja 10 kV Lakuriq 1 prej orës 13:00 deri në orën 15:00.

“Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Beteja e Vërrinit, Astrit Suli, Petrit Bytyqi, Martin Camaj, Gustav Majeri, Sylejman Rrotlla,Zahir Pajaziti, Xheladin Hana dhe Ardianët”.

Siç bën të ditur KEDS-i, arsyeja e shkyçjes është aftësimi i qarqeve komanduese sinjalizuese.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Salajdin Braha, Sylejman Rrotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti.

Shkyqje do të ketë edhe në Ferizaj me çrast nga ora 11:00 deri në 11:30 do të shkyqet dalja 10 kVDrenica.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Në Ferizaj u shënua 16 Prilli-Dita e të Zhdukurve me Dhunë

Me rastin e 16 Prillit - Ditës të të Zhdukurve me Dhunë në Komunën e Ferizajt, Komuna e Ferizajt...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img