25,06,2024

I hodhën gabimisht në llogari 123 milionë dollarë, ja si veproi

Must Read

Një australian rreth të tridhjetave ka shkuar të tërheqë para nga banka dhe ka gjetur në llogarinë e tij një shifër të pabesueshme. Metju Piers kishte në llogari 123 milionë dollarë australianë më shumë sesa gjendja e mëparshme.

Duke e kuptuar menjëherë se banka kishte bërë një gabim, ai e ka denoncuar këtë fakt. Pasi është korrigjuar gabimi, banka ka nisur verifikimet lidhur me përgjegjësit.

Ngjarja ka ndodhur në nëntor të vitit të kaluar, por 30-vjeçari ka vendosur ta tregojë historinë për mediat, pasi u publikua historia e ngjashme e një vajze nga Malajzia, të cilës iu kalua gabimisht një sasi e madhe parash, që i shpenzoi brenda pak ditësh.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore për vitin 2025-2027

Këtë të enjte është mbajtur mbledhja e Kuvendit të Komunës e kryesuar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Xhavit...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img